Föreläsningar

När vi är målinriktade och jobbar intensivt mot våra mål, individuellt eller inom företag, är det inte ovanligt att ett högt tempo och/eller höga krav (inifrån oss själva eller utifrån) gör att vi känner stress och/eller utsätts för utmanande situationer.  Ett effektivt och välbeprövat verktyg  för att reducera stress och öka välmåendet är mindfulness.

Utifrån ditt behov skräddarsyr jag en föreläsning där du får information om mindfulness som verktyg för att hantera stressande tankar och stressande situationer. Verktyg som kan användas både i privatlivet och i arbetslivet.

Exempel på upplägg och respons från tidigare föreläsningar: 

2018-  Föreläsning på Eijagården i Småland där temat var mål/drömmar. Föreläsningen kombinerades med
mindfulnessövningar och musik. Här kan du lyssna på en av låtarna som var en del av föreläsningen:  Släppa taget (länk till Spotify)

”Camilla lyckades fånga publiken med sin starka inledning och behöll stämningen med sina egna låtar och sin röst. Föreläsningen varvades också med givande övningar och teori”   (Eivor Johansson, Verksamhetsansvarig, Eijagården)


2019- Föreläsning i ”saltgrottan” på Stockholms Saltspa i Stockholm där temat var att använda mindfulness som verktyg för att hantera tankar, stress och andra utmaningar.  Här kombinerades föreläsningen med mindfulnessövningar, saltbehandling och ljusterapi.

”En blandning av teori och praktik i en välgörande miljö. Skön stund för både kropp & själ”

”Fick mig att bli påmind om redskap för att vara lyckligare, mer avslappnad och mer närvarande”

”Camilla är autentisk, positiv och närvarande och kombinerar praktiska övningar och teori på ett dynamiskt sätt” 

 A700B606-F64A-4ADC-8028-EDFFD8C354B0.jpeg      C15624E1-4339-4198-B6A7-2E79F36CAB41.jpeg    217728BE-786E-438C-8732-CC17D2F1A66D.jpeg


Föreläsningarna kan även anpassas till skolor eller föreningar. Exempel på tidigare rekommendationer
:  
”Camilla är mycket professionell, lyhörd och har en härlig energi som hon förmedlar. I workshopen ”Nyckeln till ett friare liv” kombinerar hon musik, gruppövningar och sina egna erfarenheter på ett mycket inspirerande och utvecklande sätt.  Jag kan varmt rekommendera er att anlita Camilla”  (Malin Sjöström. Kommunikationsansvarig på Frisk & Fri, Riksföreningen mot ätstörningar).

”Det har varit väldigt utvecklande att ha Camilla med i utvecklingen av Transfers verksamhet, främst gentemot lärare. Som extern processledare har hon planerat, genomfört och utvärderat workshop med vårt nätverk. Hon har gett nätverket mycket inspiration och alltid varit professionell och lyhörd inför uppgiften. Ser fram emot att jobba med Camilla i framtiden”  (Emil Breman. Verksamhetsutvecklare på Vikarielärare.se och tidigare verksamhetsansvarig på Transfer).

 

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close