Om mig som coach

Här kan du läsa mer om bakgrunden till namnet Vidi Vici

Som coach utgår jag alltid från Dig och Dina mål  (och coachar utifrån ICF´s etiska riktlinjer). Här kan du läsa mer om coachsamtal:
Läs mer här

Jag motiveras av att sätta egna mål men minst lika mycket (eller mer) motiveras jag av att se andra växa och nå sina personliga eller yrkesmässiga mål.  Något jag haft förmånen att få göra mycket de senaste 12 åren. Som bl.a. coach och HR-konsult har jag  jobbat både på privata, snabbväxande företag och på några av Sveriges största myndigheter. Jag har växlat mellan att vara anställd och frilansande konsult.

Om att må bra på vägen till sina mål
Att ta hand om den mentala hälsa (dvs. tillståndet av mentalt välbefinnande) är något jag ser som mycket viktigt på väg till sina mål. Det har även lett till att jag valt att utbilda mig till mindfulnessinstruktör samt kompletterat min coachutbildning med kursen ’KBT-verktyg för coacher’. Det finns många exempel på den positiva effekt coaching kan ha för välbefinnandet, men en coach är inte rätt alternativ om man söker hjälp pga. mental ohälsa.

Mitt mål: Att Du ska nå dit Du vill!  
På samma sätt som vi behöver gå mer än en eller ett par gången till gymmet för att bli vältränade eller förbättra vårt välmående så behövs både tid och träning för att jobba med sin personliga utveckling.  Som coach är mitt fokus att Du ska nå dit Du vill.

Kanske är målet  att maximera den personliga och professionella potentialen.
Kanske är målet att bli mer närvarande i det som sker här och nu.
Kanske handlar målet om att hitta en balans mellan båda delarna.

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close