Om mig som coach

Här kan du läsa mer om bakgrunden till namnet Vidi Vici

Som coach utgår jag alltid från Dig och Dina mål  (och coachar utifrån ICF´s etiska riktlinjer). Läs mer här

Jag motiveras av att se andra växa och nå sina personliga eller yrkesmässiga mål.  Något jag haft förmånen att få göra mycket de senaste 12 åren. Som bl.a. coach och HR-konsult har jag  jobbat både på privata, snabbväxande företag och på några av Sveriges största myndigheter. Jag har växlat mellan att vara anställd och frilansande konsult.

Om att må bra på vägen till sina mål
Att ta hand om både om fysiska hälsan och den mentala hälsa (dvs. tillståndet av mentalt välbefinnande) är något jag ser som mycket viktigt på väg till sina mål. Det har även lett till att jag valt att utbilda mig till mindfulnessinstruktör samt kompletterat min coachutbildning med kursen ’KBT-verktyg för coacher’. Det finns många exempel på den positiva effekt coaching kan ha för välbefinnandet, men en coach är inte rätt alternativ om man söker hjälp pga. mental ohälsa.

Mitt mål: Att Du ska nå dit Du vill!  
På samma sätt som vi behöver gå mer än en eller ett par gången till gymmet för att bli vältränade eller förbättra vårt välmående så behövs både tid och träning för att jobba med sin personliga och/eller professionella utveckling.  Jag möter dig där du befinner dig och anpassar coachsamtalen utifrån ditt behov.

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close