Om mig

Varmt välkommen,
Jag är egentligen mest intresserad av att veta mer om om dig och ditt behov, men kanske vill du även veta något mer om mig?

Människor och utveckling är en röd tråd som funnits med i både utbildningar, yrkesliv och privatliv.  Jag är utbildad beteendevetare/ personalvetare och har sedan 2007 jobbat inom det området, framförallt som HR-konsult och coach. Som HR-konsult har jag bl.a erfarenhet av att driva och samordna rekryteringsprocesser, i kombination med att vara konsultativt och coachande stöd till chefer inom rekrytering och andra HR-relaterade frågor. Socoach har jag erfarenhet av att coacha i  frågor kring personlig och yrkesmässig utveckling.

I samband med en instruktörsutbildning fick jag upp ögonen för  hur man kan träna mindfulness på ett annat sätt än jag tidigare känt till.  Jag fick ökad insikt om hur  det kan användas för att reducera stress, öka prestationen, bli mer kreativ och  förbättra välmåendet, och använder det idag som ett om ett verktyg i både privatlivet och yrkeslivet.

Att sjunga och skriva låtar är en passion som jag upptäckte för ca 8 år sedan, och jag jobbar sedan dess kontinuerligt med att utvecklas vidare inom det området. Det har lett till många steg utanför min egen comfortzone, nya insikter och möten med nya människor och miljöer. Människor och utveckling, en röd tråd som ständigt finns närvarande i det jag gör, både privat och i yrkeslivet.

Vi är ju alla så väldigt mycket mer än vad som ryms genom en kort beskrivning, men nu när jag har berättat lite mer om mig undrar jag:  Vad kan jag göra för dig?

Mer info finns här:
HR

Coaching

 

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close