Referenser

HjärtatCoaching

Exempel på feedback från privatpersoner:
*Coachingen gav mig motivation, inspiration och inre styrka.

*Genom coachning  fick jag mod att gå utanför min comofortzone på jobbet och klarhet kring en utbildning jag länge hade velat gå. Camilla är sympatisk, inlyssnande och det är lätt att kommunicera med henne. Hon har dessutom väldigt många olika mindfulness och coachningövningar vilket jag tyckte var givande.

*Jag blev coachad i personlig utveckling.  Jag satt fast och mitt mål med coachingen var att få saker gjorda. Camilla är en väldigt inkännande coach som är skicklig på att ge nya perspektiv! Jag fick både energi och kom framåt i (samt avklarade) saker jag suttit fast i länge. Perspektiven jag fick har jag stor användning av i min vardag. Jag vill varmt rekommendera Camilla som coach!

*Personlig utveckling är inte en dans på rosor, det kräver mod hos mig som klient och det finns då inget bättre än att mötas av en professionell coach som jag kan känna mig trygg med. Utan trygghet kommer jag inte våga att möta mina egna tankar och utforska dem som det faktiskt krävs för att få insikter som utvecklar mig som person.

*Camilla har en härlig kombination av att vara en fantastisk lyssnare och att hon besitter superkraften att höra vad jag inte säger och därmed kan ställa de där tuffa frågorna som behövs för att komma vidare. Men detta känns helt naturligt med Camilla eftersom hennes värme redan lindat in mig i en trygg miljö. Med hjälp av henne kunde jag utforska olika perspektiv på mina tankar som hjälpte mig att förstå mig själv och mitt beteende bättre. Jag kan verkligen rekommendera Camilla som coach, en perfekt person att kroka arm med på sin förändringsresa.                   

Manpower (april-juli 2020).            
*Camilla har haft enskilda coachsamtal och fick i uppdrag att på egen hand ha ansvar för ett utav våra avtal med Sigtuna Kommun samt även coacha deltagare från arbetsmarknads-insatsen Stöd och Matchning.
Camillas främsta styrkor är en kombination av hennes coachningserfarenhet och hennes empatiska natur och förmåga att kunna se potential i sina deltagare. Jag skulle vilja säga att hon är en väldigt kompetent coach med hjärtat på rätt ställe.  Camilla har varit en värdefull medlem av teamet och jag rekommenderar henne varmt till arbetsgivare för framtida anställningar.

HjärtatHR
Camilla har varit otroligt uppskattad och omtyckt av både kollegor i närmaste arbetsgruppen och av verksamhetens chefer och har alltid genomfört sina uppdrag med stort engagemang och ansvar. Hon är professionell i sitt bemötande, strukturerar och planerar sitt arbete på ett effektivt sätt och man kan känna sig trygg att leveranser sker enligt plan och med hög kvalitet. Jag kan med glädje ge Camilla de allra bästa rekommendationer och jag skulle gärna anlita/arbeta tillsammans med henne igen.
(Anna Wiklund, Polismyndigheten)

Camilla är mycket engagerad och levererade hög kvalitet i sitt arbete som HR-konsult på Skatteverket. Hon tar ansvar och driver utvecklingsfrågor med stor uthållighet. Camilla har i sitt arbete visat prov på handlingskraft och mod, i situationer som krävt detta. Hon bidrar på ett positivt sätt i gruppen, och jag kan därför med glädje rekommendera Camilla till olika befattningar inom hennes kompetensområde!
(
Torbjörn Johansson, Skatteverket)

Under min tid som teamchef vid Kronofogden genomförde, och hjälpte Camilla mig med ett flertal nyrekryteringar till myndigheten. Rekryteringar som sedan visade sig bli mycket lyckosamma. Camillas breda kunskap och erfarenhet av rekrytering var ovärderlig under dessa omfattande processer. Jag skulle utan tvekan anlita henne för nya rekryteringsuppdrag igen!
(Elin Johnsson, Kronofogden)

HjärtatFöreläsningar
Föreläsning på Stockholm Saltspa där temat var att använda mindfulness som verktyg för att hantera stress och andra utmaningar, 2019 och 2020.

-Fick mig att bli påmind om redskap för att vara lyckligare, mer avslappnad och mer närvarande.
-Camilla är autentisk, positiv och närvarande och kombinerar praktiska övningar och teori på ett dynamiskt sätt.
-Överskådligt kring mindfulness, fantastiskt bra kring attityderna och konkret kring SOAS-redskapet


Föreläsning på Eijagården, Dalsebo i Småland, där temat var mål och drömmar. En föreläsning som kombinerades med egenskrivna låtar, 2018:
Camilla lyckades fånga publiken med sin starka inledning och behöll stämningen med sina egna låtar och sin röst. Föreläsningen varvades också med givande övningar och teori.   (Eivor Johansson, Verksamhetsansvarig, Eijagården)

Föreläsningar och samarbete med Transfer (Sveriges största organisation för förmedling av föreläsare till skolan från näringslivet),  2012-2014:
Det har varit väldigt utvecklande att ha Camilla med i utvecklingen av Transfers verksamhet, främst gentemot lärare. Som extern processledare har hon planerat, genomfört och utvärderat workshop med vårt nätverk. Hon har gett nätverket mkt inspiration och alltid varit professionell och lyhörd inför uppgiften. Ser fram emot att jobba med Camilla i framtiden.  (Emil Breman, Verksamhetsansvarig, Transfer)

Mer info om tidigare uppdrag (och fler referenser)  finns här:  här

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close