Vidi Vici- Om namnet

”Coaching är ett partnerskap med klienter i en tankeväckande och kreativ process som inspirerar dem att maximera sin personliga och professionella potential”
(ICF- International Coach Federation)

”Veni Vidi Vici”  ”Jag kom Jag såg  Jag segrade”
Det latinska och välkända uttrycket som Julius Cesar uttryckte efter sin seger.

Vill du utvecklas i din yrkesroll eller ta nästa steg?  Vill du hantera en utmanande situation, privat eller i arbetslivet? Vill du få en mer meningsfull vardag?  Eller hitta balans i en stressig vardag?   Läs mer här 

Både när jag coachat privatpersoner som vill nå sina mål eller drömmar eller då  jag haft anställningar eller konsultuppdrag på privata företag och myndigheter så har det funnits en gemensam nämnare i vad jag brinner för:  Hur kan vi utveckla och förbättra? Hur kan vi göra det på ett sätt så att vi mår bra på vägen till målet?  Som coach finns jag där för dig och bidrar genom att:

1. Hjälpaå till med att  SE vad som kan förändras till det bättre.  Vad är det som inte fungerar 100% idag?  Vad kan bli bättre?

2. Genom coachande verktyg inspirera och hjälpa till i processen för att du genom medvetna val ska kunna nå dit just du vill. I vissa fall handlar ”segern” om att nå ett utmanande resultat-eller karriärmål, i andra fall handlar segern om att sakta ner tempot och hitta balans i en stressig vardag. I ett tredje fall kan det handla om att man vet att något behöver förändras men behöver komma fram till VAD som behöver förändras och HUR man ska ta första steget.

När vi är målinriktade och jobbar intensivt mot våra mål, individuellt eller inom företag, är det inte ovanligt att ett högt tempo och/eller höga krav (inifrån oss själva eller utifrån) gör att vi känner stress.  Ett effektivt och välbeprövat verktyg  för att reducera stress och öka välmåendet är mindfulness.  Läs mer här  för föreläsningar  där du får mer information om mindfulness som verktyg för att hantera stressande tankar och stressande situationer. Verktyg som kan användas både i privatlivet och i arbetslivet.

Här kan du läsa mer om mig som coach

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close